Reviews


5 stars after 476 reviews
Pitta Flora Bloemstraat 3 0483004662
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
👌👌👌 11/11/2023
Pitta Flora Bloemstraat 3 0483004662
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles liep perfect en het was super lekker!!! 11/10/2023
Pitta Flora Bloemstraat 3 0483004662
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorging was slecht en ‘s avonds staan tuute tot je reageert omdat ze niet naar de huisnrs kijke. Eten zelf smaakte heel raar en heb ik in de vuilnisbak gegooid 11/9/2023
Pitta Flora Bloemstraat 3 0483004662
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top!!! 11/8/2023
Pitta Flora Bloemstraat 3 0483004662
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
11/3/2023
Pitta Flora Bloemstraat 3 0483004662
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/2/2023
Pitta Flora Bloemstraat 3 0483004662
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelde franse hamburger met frietjes maar kreeg een slappe durum met een hamburger in 2 met bijna geen frietjes of groenten.ik eet geen durum.de gehele maaltijd is rechtstreeks in de vuilbak gevlogen.voor 1 keer dat ik via hun site bestelde ipv via take away heb ik het me zwaar beklaagd.nooit meer 11/1/2023
Pitta Flora Bloemstraat 3 0483004662
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/1/2023
Pitta Flora Bloemstraat 3 0483004662
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/1/2023
Pitta Flora Bloemstraat 3 0483004662
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/1/2023
Pitta Flora Bloemstraat 3 0483004662
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top, vlotte bestelling en vlugge levering. Lekker en warm. 11/1/2023
Pitta Flora Bloemstraat 3 0483004662
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heel lekker alleen jammer dat jullie geen bicky bugers verkoopt :( 10/31/2023
Pitta Flora Bloemstraat 3 0483004662
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Deze keer vond ik de franse hamburger te zout. 10/31/2023
Pitta Flora Bloemstraat 3 0483004662
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/30/2023
Pitta Flora Bloemstraat 3 0483004662
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Te laat geleverd en niet meer de pitta van vroeger 10/27/2023
Pitta Flora Bloemstraat 3 0483004662
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles tip top in orde 10/27/2023
Pitta Flora Bloemstraat 3 0483004662
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker gegeten! Wat ik wel mis zijn worteltjes erbij maar voor de rest was het toppie!! 10/26/2023
Pitta Flora Bloemstraat 3 0483004662
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/25/2023
Pitta Flora Bloemstraat 3 0483004662
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/23/2023
Pitta Flora Bloemstraat 3 0483004662
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker! 10/23/2023
Pitta Flora Bloemstraat 3 0483004662
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/13/2023
Pitta Flora Bloemstraat 3 0483004662
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer snelle levering. Was hier op een zondag binnen de 20 minuten. Persoon zeer vriendelijk en beleefd 10/9/2023
Pitta Flora Bloemstraat 3 0483004662
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/7/2023
Pitta Flora Bloemstraat 3 0483004662
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en snel geleverd. Top. 10/2/2023
Pitta Flora Bloemstraat 3 0483004662
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/1/2023
Pitta Flora Bloemstraat 3 0483004662
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/1/2023
Pitta Flora Bloemstraat 3 0483004662
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heel lekker 9/29/2023
Pitta Flora Bloemstraat 3 0483004662
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten en snelle levering! 9/28/2023
Pitta Flora Bloemstraat 3 0483004662
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekker en sneller geleverd dan verwacht 9/27/2023
Pitta Flora Bloemstraat 3 0483004662
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/22/2023
Pitta Flora Bloemstraat 3 0483004662
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/19/2023
Pitta Flora Bloemstraat 3 0483004662
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles steeds ok bij jullie met constante kwaliteit. 9/18/2023
Pitta Flora Bloemstraat 3 0483004662
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mega lekkere pita , snelle en vriendelijke service, steeds top. 9/18/2023
Pitta Flora Bloemstraat 3 0483004662
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede service en lekker eten 😆 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/17/2023
Pitta Flora Bloemstraat 3 0483004662
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
mocht wat meer vlees in voor deze prijs maar toch wel lekker This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/17/2023
Pitta Flora Bloemstraat 3 0483004662
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Durums waren koud en kip durum zonder groenten en met friet besteld maar met alle groenten en zonder friet geleverd. 9/15/2023
Pitta Flora Bloemstraat 3 0483004662
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/11/2023
Pitta Flora Bloemstraat 3 0483004662
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel snel geleverd. Alles vers, warm en lekker. Dank je 9/9/2023
Pitta Flora Bloemstraat 3 0483004662
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was zeer lekker en een snelle Levering 9/9/2023
Pitta Flora Bloemstraat 3 0483004662
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Normaal altijd tevreden maar deze keer smaakte mijn broodje wak en oud. 9/5/2023
Pitta Flora Bloemstraat 3 0483004662
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/31/2023
Pitta Flora Bloemstraat 3 0483004662
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/30/2023
Pitta Flora Bloemstraat 3 0483004662
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top zoals steeds! 8/30/2023
Pitta Flora Bloemstraat 3 0483004662
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/26/2023
Pitta Flora Bloemstraat 3 0483004662
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/23/2023
Pitta Flora Bloemstraat 3 0483004662
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top!!! 8/21/2023
Pitta Flora Bloemstraat 3 0483004662
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/20/2023
Pitta Flora Bloemstraat 3 0483004662
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/19/2023
Pitta Flora Bloemstraat 3 0483004662
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/19/2023
Pitta Flora Bloemstraat 3 0483004662
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/19/2023
Pitta Flora Bloemstraat 3 0483004662
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere taco's zeker het proberen waard!! 8/19/2023
Pitta Flora Bloemstraat 3 0483004662
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/19/2023
Pitta Flora Bloemstraat 3 0483004662
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Topteam en lekker!!! 8/11/2023
Pitta Flora Bloemstraat 3 0483004662
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/11/2023
Pitta Flora Bloemstraat 3 0483004662
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Gisteren hebben wij 2 uur gewacht op een levering die 40 min zou weg zijn... Dat er veel volk is kan ik nog begrijpen, maar als je dan belt en niemand neemt op... Schandalig! (Of toch dat niemand de moeite deed om terug te bellen.) Heel jammer, want het eten is echt lekker. Wij zullen niet meer online bestellen in ieder geval. 8/7/2023
Pitta Flora Bloemstraat 3 0483004662
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/6/2023
Pitta Flora Bloemstraat 3 0483004662
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/31/2023
Pitta Flora Bloemstraat 3 0483004662
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top zoals steeds!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/30/2023
Pitta Flora Bloemstraat 3 0483004662
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/29/2023
Pitta Flora Bloemstraat 3 0483004662
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en snel geleverd! 7/28/2023
Pitta Flora 5 stars after 476 reviews
Pitta Flora